Innovatiecongres Veiligheid & Justitie 2016 | Buitenste Binnen

Datum: 22 november 2016
Tijd: De hele dag
Locatie: Fokker Terminal
Beschrijving:

Hoe komt 'buiten' naar 'binnen' en andersom? Beleef het op dinsdag 22 november 2016 in de Fokker Terminal in Den Haag!

Intelligente detectietechniek voor verdachte pakketjes op Schiphol, de inzet van augmented reality op plaats delict, toekomstbestendige wetgeving, criminaliteit voorkomen door slimme sociale interactie en het digitaliseren van het aanmeldproces voor vreemdelingen. Innovaties helpen het ministerie van Veiligheid en Justitie te veranderen en bieden kansen om Nederland veiliger en rechtvaardiger te maken. Dit kunnen we niet alleen. We maken hierbij gebruik van de creativiteit, expertise en denkkracht van bedrijven, overheid, startups en kennisinstellingen. Om de innovatiekracht van de Nederlandse veiligheids-en justitiesector te vergroten, hebben we ook úw kennis hard nodig.

 

Denk en doe mee
Hoe? Op dinsdag 22 november 2016 organiseert het ministerie van Veiligheid en Justitie het Innovatiecongres in de Fokker Terminal in Den Haag. Publiek, privaat en wetenschap komen bij elkaar om innovatie in al haar verschijningsvormen te beleven en een stap verder te brengen. Dit wordt dé plek om inspiratie op te doen, nieuwe samenwerkingen aan te gaan en kennis te maken met de mooiste innovaties op het gebied van veiligheid en justitie.
U kunt een deel van het congres zelf samenstellen. Werkt u aan een inspirerende innovatie? Zoekt u een oplossing voor een weerbarstig probleem? Wilt u met collega's in discussie over de effecten van innovatie? Of wilt u uw ervaringen delen? Dien uw programmavoorstel in en wordt medeorganisator van het Innovatiecongres Veiligheid en Justitie 2016.

 

Maak uw eigen programma
Via het voorstelformulier dient u een voorstel in. Indienen kan tot 26 september. Een programmaraad beoordeelt alle ingediende voorstellen. Uiterlijk de derde week van oktober krijgt u van ons bericht of uw programmaonderdeel is geselecteerd voor het Innovatiecongres 2016. Als uw voorstel wordt geselecteerd organiseert u de sessie en wordt u daarmee medeorganisator van het congres. Na selectie bekijken we samen met u hoe de sessie qua vorm en inhoud goed tot zijn recht komt in het programma. U kunt hier uw programma voorstel indienen.

 

Als bezoeker aanmelden voor het Innovatiecongres?

U kunt zich hier aanmelden.

 

Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
Den Haag